Temamøde: Er din virksomhed klar til Industri 4.0?

  • DEL DENNE SIDE

Alle taler om Industri 4.0, men flere undersøgelser peger på, at danske virksomheder mangler viden om de nye teknologier, og hvordan de griber mulighederne. Begreber som artificial intelligence, Big Data og Internet of Things kan for mange virke som uvedkommende buzzwords, og det kan være svært at overskue, hvordan man ruster sig til den nye digitale virkelighed. ATV ønsker derfor at folde visionerne om Industri 4.0 ud og inviterer til et tværfagligt temamøde mandag den 20. marts hos ROCKWOOL International i Hedehusene.

Programmet kan ses her, og tilmelding sker her.

Industri 4.0 er en vision om at udvikle og effektivisere europæiske virksomheder for at forebygge disruption og for at blive konkurrencedygtig i forhold til offshore lande.

Mange tror, at disruption kun rammer finanssektoren og handelsvirksomheder, der udfordres af online-salg. Men også produktionsvirksomheder må ruste sig til at kunne tage konkurrencen op med nye aktører og koncepter.

De fleste forbinder Industri 4.0 med at sætte strøm til processer og forbinde al information på tværs af virksomheden; men Industri 4.0 er lagt mere end det:

  • Nye smarte produkter, der er online og med indbygget intelligens (IoT)
  • Nye services baseret på IoT
  • Brug af big data-teknologier til kunde- og produktionsanalyser
  • Tættere samarbejde med leverandører i værdikæden.

Få overblikket og bliv inspireret
På temamødet kan du blive klogere på hvad Industri 4.0 går ud – hvad er potentialerne, truslerne og mulighederne? Gennem en række konkrete virksomhedscases og ekspertindlæg vil vi forsøge at afmystificere begrebet Industri 4.0 og komme med inspiration til hvordan virksomheder og organisationer kan bruge de nye teknologier.

Vi vil også gøre status og se på, hvor langt danske virksomheder er i omstillingen – er vi hurtige og gode nok i Danmark, og hvad skal der til for, at danske virksomheder i front, når det gælder Industri 4.0?

Temamødet bliver afholdt som en fælles aktivitet mellem ATV’s temagrupper for Videns- og teknologibaseret produktion og Digitalisering og Big Data.

Tid: Mandag den 20. marts 2017, kl. 12.00 - 16.30
Sted: ROCKWOOL International A/S, Hovedgaden 584 C, 2640 Hedehusene
(indgang ved Visitor Centre / Experience Centre)

Tilmelding: Sker elektronisk her
Bemærk tilmeldingsfrist: 13. marts 2017.

Program: Se det samlede program her.

Deltagergebyr:
Akademimedlemmer og partnermedlemmer af ATV: 375 kr. ekskl. moms
ikke-medlemmer: 750 kr. ekskl. moms

​Yderligere information:
Konsulent Jesper Grenaa, ATV, T: 45 96 08 25, E: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.