Hovedbillede
Billede
Undertekst til billede/video

På konferencen er der mulighed for at drøfte, hvordan den offentlige sektor kan bidrage til innovation i hele samfundet.

Titel

Turbo på offentlig innovation – er vi skarpe nok til ledelse og styring?

Octo Slug
Nyhed
Dato
Intro

Mandag den 3. september 2018 sætter stiller ATV og en række samarbejdspartnere skarpt på samarbejdet mellem det offentlige, virksomheder og civilsamfundet om innovation, teknologi og værdiskabelse.

Det sker ved en konference, som ATV afholder sammen med Center for Offentlig Innovation, RUC og AU under overskriften: Turbo på offentlig innovation - ledelse og styring, er vi skarpe nok?

Målgruppen er offentlige ledere i stat, regioner og kommuner, samarbejdspartnere til det offentlige samt politikere, forskere og virksomheder.

En satsning på offentlig-private innovationssamarbejder kan skabe innovative løsninger på samfundsmæssige udfordringer, men stiller samtidigt krav om udvikling af nye styrings-, organisations- og ledelsesformer i den offentlige sektor.

På konferencen kan du høre om det igangværende arbejde med at fremme offentlig innovation og om de ledelsesmæssige udfordringer, der kan opstå i den forbindelse:

  • Facts fra Ole Bech Lykkebo, analysechef, Center for Offentlig Innovation
  • Diana Arsovic Nielsen, direktør for Regional Udvikling, Region Hovedstaden uddyber, hvorfor offentlig innovation er afgørende
  • Hør forskerne og professorerne Lotte Bøgh Andersen og Eva Rasmussen fra AU og RUC forklarer, hvordan offentlig innovation kalder på nye administrative og politiske ledelsesformer
  • Hør om udfordringer med ledelse, styring og innovation i tre samskabelsescases, en statslig, en regional og en kommunal: Kontorchef Klaus Langager, STAR – Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering, innovationschef Eskild Holm Nielsen, Region Nordjylland, og afdelingsleder Anne Vest Hansen, Århus Kommune

    Arrangementet afholdes mandag 3. september kl. 12.30 – 16.30 i Fæstningens Materialgård, Frederiksholms Kanal 30, København (registrering og sandwiches kl. 12.00).

 

Kontakt
Fuldt navn

Dorthe Brander Pedersen

Stilling
Chefkonsulent

Relaterede nyheder og artikler