Kom til ATV Tech Talk med indisk super-iværksætter og reception for akademidirektør Lia Leffland

  • DEL DENNE SIDE


Mød en af Asiens mest succesfulde, teknologibaserede iværksættere: ATV Tech Talk med adjungeret professor og iværksætter Shrikumar Suryanarayan. Og kom til reception for ATV’s akademidirektør Lia Leffland i anledning af hendes 50 års fødselsdag.

Fredag den 2. marts kl. 14.30 – 15.30 afholdes ATV Tech Talk med Shrikumar Suryanarayan.

Shrikumar Suryanarayan har hele sin karriere arbejdet i topstillinger i krydsfeltet mellem forskning og erhverv. Nu gæster han Danmark for at tale om, hvordan det indiske ”økosystem” inden for innovation er skruet sammen, og hvordan han er lykkedes med innovationsprojekter og iværksætteri. Suryanarayan er i dag formand og medstifter af biotekvirksomheden Sea6Energy og har tidligere været initiativtager til – og leder af - en af Bangalores største og mest succesfulde inkubatorer C-CAMP (Center for Cellular and Molecular Platforms). Suryanarayan var i mere end 25 år hos Biocon, hvor han var forskningsdirektør fra opstart og frem til børsnoteringen. En børsnotering, der gjorde ejeren Kiran Marumbar til Indiens rigeste kvinde og Biocon til Indiens suverænt største biotekselskab.

Bangalore – en førende teknologi-hub
Indien er på vej til at blive verdens tredje største økonomi med en befolkning på over en milliard mennesker, hvoraf 65 procent er under 35 år. Landet er under hastig udvikling, og der er stor risikovillighed og iværksætteri på alle områder, bl.a. inden for bioteknologi. Bangalore er Indiens førende hub inden for teknologi.

Best practice fra Science & Engineering-regioner
ATV afholder denne Tech Talk for at hente viden og søge efter inspiration ved at vise ”best practice” fra andre stærke Science & Engineering-regioner. Vi søger efter viden og inspiration til udviklingen af Danmark som en af fem førende Science & Engineering-regioner i verden – til gavn for kommende generationer. Vi ser frem til denne inspiration fra Bangalore, der kan supplere den læring, vi tidligere har hentet i Boston og San Francisco, og som er beskrevet i ATV-notatet Syv veje til at blive en førende tech-region.

Fødselsdagsreception for akademidirektør Lia Leffland
Efterfølgende afholdes der reception i anledning af akademidirektør Lia Lefflands 50 års fødselsdag.

Lia har været direktør i ATV i de seneste seks år og har været en central figur i at forme det nye ATV og i at involvere de mange aktører i og omkring ATV’s mission om at gøre Danmark til en førende S&E-region.

Vi vil gerne indbyde til at fejre Lia på hendes runde dag.

Tilmelding
Du kan allerede nu sikre dig en plads til det unikke møde med Shrikumar Survanarayan ved at sende din tilmelding til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Frist for tilmelding 26. februar kl. 12. Tilmelding til den efterfølgende reception for Lia Leffland er ikke nødvendig.

Tid
Fredag den 2. marts 2018
Kl. 14.30 - 15.30 Tech Talk
Kl. 15.30 - 17.00 Reception

Sted
ATV, Hjortekærsvej 99, 2800 Kgs. Lyngby i FORCE Technology’s kantine

Yderligere oplysninger
Ekstern konsulent Frederikke Kroon, T: 20 92 70 60, E: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.">Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Chefsekretær Lise Thurmann, T: 45 96 08 23, E: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.