28 virksomheder med i mentorprogrammet

  • DEL DENNE SIDE

Der var livlig diskussion mellem mentorer, nye og "gamle" virksomheder, da der blev holdt kombineret start- og afrundingsmøde i Børssalen hos Dansk Erhverv. Foto: Tom Jersø

Tredje sæson i ATV’s mentorprogram for mellemstore vækstvirksomheder blev skudt i gang med et kickoff-møde hos Dansk Erhverv den 3. oktober. Det er en ordning i vækst: Hele 28 virksomheder er denne gang blevet godkendt til at deltage i programmet, hvor virksomhedens ledelse i et år får tildelt et erfarent ATV-medlem som mentor.

Programmet skal klæde virksomhedsledelserne på til at tackle de udfordringer, der er på vejen mod fremtidens vækst og jobskabelse. Virksomhedernes udfordringer varierer meget, og derfor kører hvert mentorforløb individuelt og decentralt – ud fra de konkrete behov.

Med til kickoff-mødet var også de virksomheder, som har deltaget i programmet det seneste år, og som nu bidrog med viden og erfaringer til ”de nye”. Et væsentligt element på mødet var workshops, hvor der var livlige diskussioner om det at drive virksomhed, og hvad mentorprogrammet kan tilføre.

Mentorprogrammet drives i samarbejde med PwC, Dansk Erhverv og Håndværksrådet, og finansieringen kommer fra Industriens Fond.

 

Lederne fra det nye hold på 28 virksomheder mødte deres mentorer for første gang. Foto: Tom Jersø