19 mellemstore virksomheder har fået en ATV Mentor

  • DEL DENNE SIDE


På kick-off seminaret hos PwC fik mentorer og mentees lejlighed til at mødes for første gang, og der blev taget holdfoto. Meget af dagen var afsat til gruppedrøftelser (foto nederst) med udgangspunkt i virksomhedernes behov. Foto: Tom Jersø


Så er fjerde runde af ATV Mentor programmet skudt i gang. 19 nye mellemstore virksomheder fik den 23. oktober en mentor til at hjælpe dem i et år med at skabe vækst og arbejdspladser.

Baggrunden for programmet er, at mellemstore virksomheder, der kan og vil vækste, kan have udfordringer, som det er svært for ejere og ledelse at løse selv. Erfaringer viser, at allerede ved ansættelse af medarbejder nr. 10 bliver ledelsesopgaverne mere omfattende og komplekse.

Udfordringerne for de nystartede virksomheder adskiller sig ikke væsentligt fra tidligere år: Ledelse, organisering, strategi, internationalisering, nye produkter og markeder, kapital og vækst er udfordringer, som alle virksomhederne kæmper med i et eller andet omfang.

Som tidligere år sætter vi igen vores lid til, at ATV Mentorerne, som er erfarne erhvervsledere, kan hjælpe virksomhederne et stykke på vej i løbet af det næste år. Til april mødes alle virksomheder og mentorer igen til midtvejsseminar, og programmet sluttes næste år i oktober.

Partnere i ATV Mentor er Dansk Erhverv, PwC og SMVdanmark (Håndværksrådet). Programmet er finansieret af Industriens Fond.

Yderligere information
Chefkonsulent Dorthe Brander Pedersen, tlf. 51 20 68 80, Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.