ATV’s Teknologidag

  • DEL DENNE SIDE


ATV's Teknologidag udgør årets bedste mulighed for at få den nyeste viden om og debattere teknologiudvikling på tværs af brancher, teknologiområder, virksomheder og universiteter. Foto: Tom Jersø


Kort om projektet

ATV ønsker med en årlig teknologidag at gøre det muligt for beslutningstagere, topledere, forskningsledere og forskere fra virksomheder, universiteter og forskningsinstitutioner at få del i den nyeste viden om teknologiudvikling. Konferencen byder på en kombination af internationale talere på højt niveau og separate "teknologispor", hvor man som deltager kan vælge mellem et antal sessioner ud fra ens interesse og arbejdsfelt.

Status
Teknologidag afholdes torsdag den 9. november 2017 fra kl. 11.30-17.30 i DGI-byen, Tietgensgade 65, 1704 København V. Læs mere her

Kontaktperson
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.   Maja Lænkholm, konsulent, ATV, T: 45 96 08 30, E: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Milepæle
Konferencer
ATV's Teknologidag 2015 afholdt den 23. november 2015.
ATV's Teknologidag 2016 afholdt mandag den 14. november 2016.

Resumé
Teknologidagen udspringer af ATV's strategi for 2015-17. I forbindelse med udviklingen af strategien foretog ATV omfattende analyser og møder med interne og eksterne interessenter, og de pegede på behovet for et fast, årligt arrangement med teknologi og teknologiudvikling i centrum.

Med Teknologidagen får ATV's medlemmer og partnermedlemmer mulighed for at mødes to gange årligt: I april/maj til årsmødet, hvor de politiske og samfundsmæssige rammer for teknologiudviklingen sættes til debat. Og i oktober/november til Teknologidagen, hvor selve teknologierne er i fokus.

Økonomiske bidragydere
ATV's Teknologidag 2016 blev gennemført med sponsorstøtte fra:

  • Styrelsen for Forskning og Innovation
  • Novo Nordisk
  • DTU - Danmarks Tekniske Universitet
  • Siemensfonden